Despre Noi

Asa arata pasiunea TRIFGARDEN

Fie ca vorbim de amenajari interioare sau exterioare, modul in care spatiul din jurul nostru este aranjat ne influenteza starea de bine, imaginea personala si cea profesionala.

Echipa Trif Garden a luat nastere in urma dorintei de a oferi clientilor o gama completa de servicii care sa transforme spatiile din jurul nostru in adevarate opere de arta.

Experienta dobandita de-a lungul anilor, implicarea in totalitate in toate proiectele demarate, profesionalismul si seriozitatea sunt principii ce ne reprezinta si care ne ajutata in satisfacerea tuturor exigentelor clientilor nostri.

Suntem pasionati de ceea ce facem si ne dedicam fiecarui proiect pentru a crea cele mai frumoase peisaje.

De ce sa ne alegi pe noi pentru inverzirea ambiantei tale!

Rezolvam impreuna orice problema poate aparea pe parcursul proiectarii si executarii proiectului.

Oferim garantia calitatii si a satisfactiei personale.

Oferim consultanta de specialitate atat pe parcursul derularii proiectului cat si dupa incheierea contractului.

Oferim creativitate, ingeniozitate si solutii personalizate la toate nevoile dumneavoastra.

Micile detalii nu sunt observate uneori, insa tot timpul ele sunt cele ce fac cu adevarat diferenta dintre excelent si banal.

Serviciile noastre:

proiectare (gradini, curti, spatii deschise), executie proiect, sisteme de irigatii, sisteme de drenaj, nivelare, etc.

proiectare, executie proiect, tratamente fitosanitare, corectare deficiente, carente, fertilizari, toaletari, mentenanta.

diferite aranjamente cu plante stabilizate sub diferite forme si in diferite vase, creare logouri firma din licheni , creerea unor peisaje din natura, etc.

buchete mireasa/nasa/cununie/domnișoare de onoare, lumânări cununie/botez, cocarde și corsaje, bentițe florale, decor floral salon, etc.